Etsi
  • meanerapartio

Kierrättämällä varainhankintaa

Lojuuko nurkissa tarpeetonta tavaraa? Onko joukossa kirpputorille sopivaa? Haluatko tukea torniolaista partiolippukunta Meän Eräpartio toimintaa?


Jos vastasit kolme kertaa KYLLÄ, Meän Eräpartio voi ottaa vastaan lahjoituksena kaikkea kirpputorille sopivaa. Noudamme tavarat ja laitamme ne myyntiin Kelopuu kirpputorille. Myynnistä saatu tuotto menee kokonaan Meän Eräpartion toimintaan. Tällä tavoin voit kierrättää sinulle tarpeettomat, mutta ehkä toiselle tarpeelliset tavarat helposti ja samalla tuet uutta partiolippukunta Meän Eräpartiota.


Teimme tällaisen tempauksen, että kierrätämällä varainhankintaa. Ajatus on se, että otamme lippukuntana vastaan lahjoituksena kirpputorille sopivaa tavaraa. Hinnoittelemme lahjoitetut tavarat ja toimitamme ne kirpputori Kelopuu pöytään nro:88. Kaikki pöydässä olevat tavarat on lahjoitettu lippukunnalle ja niistä saatu tuotto menee kokonaan lippukunnan toimintaan.


Jos haluat osallistua kierrättämiseen ja samalla tukea lippukuntamme toimintaa, ota yhteyttä Hugo Helminen 044 322 5188 tai Niina Mokko 044 728 7041 ja sovi tavaroille nouto.


51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki